Feedback

Recomandari Dj nunta

 

Dj Ciprian Alexandru: DJ Nunta – DJ/MC Nunta | DJ Evenimente

recomandaro dj nuntaAlegerea unui DJ pentru nunta   nu este deloc o  misiune usoara!  Analizarea ofertelor din primele pagini google , apoi verificarea review-urilor sau  obtinerea de recomandari din partea cunoscutilor sunt primii pasi necesari in gasirea dj-ului potrivit pentru nunta ta !

Nunta cu dj a devenit ceva normal atat in Bucuresti cat si in provincie iar oamenii nu mai sunt atat de reticienti la idea de dj la nunta.

Recomandari Dj Nunta Bucuresti – Dj Mc Ciprian Alexandru

La un search  pe google folosind cuvantul  “dj nunta” veti gasi zeci sau poate sute de prestatori care ofera astfel de servicii. Care este dj-ul  potrivit pentru tine si pentru nunta ta? Consider ca recomandarile sunt foarte importante in alegerea celui care se va ocupa de muzica si buna dispozitie pe ringul de dans!

Ati apelat la serviciile noastre? Va rugam sa ne lasati cateva impresii folosind rubrica de comentarii din josul paginii sau pagina de facebook! 

 • positive review  Mulțumim pentru implicare! Ringul a fost plin și toată lumea s-a distrat, iar asta ne-a bucurat foarte mult. Am avut o nunta cu "sunetul mai tare". 😉 Recomand cu toată încrederea!

  Simescu Alex Avatar Simescu Alex
  October 15, 2019
 • positive review  Recomand cu drag si incredere! Am avut un eveniment cu adevărat reușit datorita atmosferei create. Cu siguranță vom mai colabora. Mulțumim mult!

  Corina Simescu Avatar Corina Simescu
  October 14, 2019
 • positive review  Sufletul oricarei petreceri! Recomand cu incredere!😊

  Mariana Mihalache Avatar Mariana Mihalache
  September 21, 2019
 • positive review  Recomand cu incredere! Atmosfera a fost extraordinara, ringul de dans a fost in permanenta plin. Ciprian a dat dovada de mult profesionalism si impreuna cu solistele ne-au creat o seara perfecta.

  Alexandra Moldoveanu Avatar Alexandra Moldoveanu
  August 27, 2019
 • positive review  Recomand cu incredere! Este implicat si iubeste ceea ce face, poti comunica foarte usor cu el, se pliaza pe gusturile oamenilor, atmosfera este minunata. “Eu nu prea dansez la nunti” sau “eu nu am mai dansat niciodata atat de mult la o nunta” - cam asta am auzit dupa eveniment 🙂 Multumim 🤗

  Iuliana Ghiurca Avatar Iuliana Ghiurca
  July 14, 2019
 • positive review  Atmosfera la nunta noastra a fost exact asa cum ne-am imaginat. Ringul de dans a fost plin pe tot parcursul evenimentui, lumea s-a simtit extraordinar si asta se datoareaza in mare masura lui Ciprian. Recomandam cu incredere si multumim inca odata pentru atmosfera frumoasa creata la nunta noastra!

  Zane Cosmin Avatar Zane Cosmin
  July 6, 2019
 • positive review  Super baiatul! Recomand!!

  Andrei Constantin Avatar Andrei Constantin
  June 27, 2019
 • positive review  Multe lucruri bune am citit despre Dj & MC Ciprian Alexandru inainte să îi încredințam una dintre cele mai mari responsabilități în realizarea unei nunți reușite. Chiar și așa, nu crezi până nu vezi. Noi am văzut, am auzit si de aceea cu plăcere scriu acest mesaj aici. Am avut parte de o nuntă cum nici măcar nu ne-am putut imagina, iar muzica din playlist-ul acestuia a fost sufletul petrecerii noastre. Ni s-au ascultat toate solicitările, au fost luate în calcul toate cerințele, am avut parte de corectitudine, calitate și profesionalism iar feedback-urile bune ale invitaților nostri nu au intarziat sa apară. Și deși se spune că "la o nuntă nu poți să-i mulțumești pe toți", TU ai reușit să faci unitate prin diversitate adaptând playlist-ul la toate naționalitățile prezente la evenimentul nostru, oferindu-ne și posibilitatea de a avea la nunta și solistele preferate. La fel, de apreciat au fost și concursurile organizate care au încins și mai mult invitații iar tradițiile si obiceiurile au încununat cea mai importantă zi pentru cuplul nostru. Îți multumim Ciprian si îți dorim cât mai multe nunți la care " să răsune muzica și să danseze lumea!

  Elvira Tudose Avatar Elvira Tudose
  June 22, 2019
 • positive review  Recomand cu incredere. Super DJ, super profesionist, super atmosfera, muzica de calitate, tine cont de preferintele clientului. În plus ofera posibilitatea de a colabora cu un cvartet sau soliste care întrețin și mai mult atmosfera. La alte ocazii, știm la cine sa apelăm. Bravo Ciprian, tine-o tot asa!! Nunta 2019

  Cristian Stanescu Avatar Cristian Stanescu
  June 10, 2019
 • positive review  Super Dj,super atmosfera,super om!Multumim Ciprian ai fost peste toate așteptările.

  Marian Roackeru Avatar Marian Roackeru
  May 29, 2019