Fum greu pentru dansul mirilor

Fum greu pentru dansul mirilor

Fum greu cu gheata carbonica

Fum-greu-dansul-mirilorFumul greu  contribuie la crearea unei imagini speciale pentru primul dans al mirilor, transformand ringul de dans intr-un loc de poveste si creand in acelasi timp efectul de “dans pe nori”.
Fumul Greu este realizat cu ajutorul unei cantitati de gheata carbonica, folosindu-se o masina de fum greu profesionala si se utilizeaza de cele mai multe ori  la dansul mirilor si/sau la prezentarea tortului.

  • Fumul Greu ramane la nivelul ringului de dans
  • Fumul Greu se ridica aproximativ 30-50 cm si creaza astfel impresia de ”dans pe nori”, fiind unul dintre serviciile care nu trebuie sa lipseasca de  la orice eveniment care se respecta.
  • Fumul greu nu are miros si nu pateaza.
  • Fumul Greu se disipa dupa aproximativ 3-4 minute, lasand ringul curat.

 

Ai ales fum greu pentru dansul mirilor  dar nu ai ales inca melodia pentru dansul mirilor ?  Te invit sa te inspiri de aici !

Gheata carbonica

Gheata carbonica folosita este alimentara si poate folosi si in paharele de sampanie la primirea invitatilor . La achizitionarea acestui pachet beneficiati de o cutie de 18 kg de gheata ce se poate folosi la dansul mirilor si primirea unui numar aproximativ de 120 de persoane.
Pretul pentru achizitionarea acestui pachetului Fum greu dansul mirilor  este de 500 lei , transport  si tehnician inclus. (Bucuresti ) Rezerva acum pachetul potrivit evenimentului tau pentru un vals de poveste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *